СЫН-ПІКІР - К.Н. Балтабаева (Asian Journal "Steppe Panorama", 2025)
Рецензия «Отандастар қоры» коммерциялық емес Акционерлік қоғамының «Қазақтардың Қазақстанмен шекаралас мемлекеттердің аумақтарын қоныстану тарихын зерделеу» жобасын іске асыру шеңберінде әзірленді.